2022-02-22 07:50:57• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Minden, amire vágysz, benned van mélyen elrejtetten

Napi horoszkóp február 22-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint te alapvetően tele vagy jóindulattal, csak ez, a hirtelen természeted miatt nem mindig látszik. Legyél barátságosabb, mutasd meg napfényesebb arcodat is az embereknek. Ha így teszel, a világ hamarosan megváltozik körülötted.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Magad is érzed, hogy nem vagy igazán harmóniában önmagaddal. Pedig most még magad teheted meg az első lépéseket, hogy megtaláld a helyes utat. Hamarosan a sors nehézségei miatt már kész tények előtt találod magad. Lépj most!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Mars és a Neptunusz fényszöge furcsa egyveleg. Felerősíti a kreativitásodat, a megérzéseket, de érdekes változásokat, meggondolatlan cselekedeteket is hozhat. Könnyen elkalandoznak ma a gondolataid, érdekes meglátásaid lehetnek, de a gyakorlatias feladatokra nehezebben szánod rá magad.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Mars és a Neptunusz fényszöge felerősíti kisugárzásodat, ma bárhova is mész, biztosan nem maradsz észrevétlen. Ha most ismerkedsz valakivel, váratlanul elmélyülnek az érzések, szinte mintha régről ismernétek egymást.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Minden, amire vágysz, benned van mélyen elrejtetten. Ha nehézségeid adódnak az életben, az talán azért van, hogy amit magadban hordozol, azt felszínre hozhasd. Ha ezt megteszed, a gondok is eltűnnek, vagy jóra válnak.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Érdemes ma többet beszélgetned, forgolódnod az emberek között. Akiket most megnyersz magadnak, azok támogatására hosszú távon számíthatsz. Ma semmi nem kerülheti el a figyelmedet, szokatlanul éleslátó vagy. Jobban ki is tudod aknázni a lehetőségeket.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma egy kicsit önfejű vagy, amit csodálkozva konstatálhatnak azok, akik megszokták kompromisszumkészségedet, lágyságodat, türelmedet. Talán néha nem árt, ha látják is rajtad az akaratot. Csak ne vidd túlzásba, nehogy elveszíts egy barátot.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Nyugodt, békés napra számíthatsz, sok barátságos emberrel. A barátság pedig attól szép, hogy önzetlen. Persze ezt nálad jobban senki nem tudja. Mutass példát másoknak is!

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Érzelmi életedet mostanában megzavarja egy ismerősöd. Mintha egy régi kapcsolatod kezdene átértelmeződni. Gondold végig, vajon valóban jól érzed-e ezt, vagy csak mások láttatják így a dolgokat veled. Ne hagyd, hogy befolyásoljanak!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A világ felbolydult körülötted. A munkahelyeden vagy az otthoni, családi kérdésekben olyan mintha szüntelenül falakba ütköznél, örökösen süket fülekre találsz. Pedig úgy érzed, tiéd a biztos megoldás. Ma meghallgatásra találhatsz.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Vedd végre a saját kezedbe a sorsodat, ne hagyd, hogy a külvilág hányjon-vessen kedvére. Ha sikerül úrrá lenned a kisebbségi érzéseiden, frusztrációidon, akkor ott is segítségre lelhetsz, ahol eddig ellenséget, haragost láttál.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Ma különösen optimista hangulatban láthatod a sorsodat. És így is van: előtted a világ, hamarosan mindent elérhetsz, amiről a nem is olyan távoli múltban még csak álmodtál. Várakozz bizalommal, türelemmel!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: